De koffie hotspots in Gent voor de maand Februari '24!

De koffie hotspots in Gent voor de maand Februari '24!

De groei van nieuwe plantaardige pareltjes in Gent lijkt niet te stoppen. Wij geven je een kort en krachtig overzicht van de beste koffie hotspots in de stad voor de maand februari!

 

1. Knol en Kool


Misschien wel de pioneer van plantaardige voeding in Gent. Mama, dochter en zoon, zorgen ervoor dat je dagelijks verse groenten en fruit kunt kopen met een gamma aan kwaliteitsvolle vegan producten. Daarnaast hebben ze ook hun restaurant, waar ze hun heerlijke vegan recepten koppelen aan heerlijke koffie. 
 

2. Goya 

 

 Het kloppende Argentijnse hart van Gent!

Ben je op zoek naar die perfecte cappuccino of een heerlijke slow coffee? Dan ben je bij Goya aan het juiste adres! Kies bij ons uit een ruim gamma van (Direct Trade) koffiesoorten, blends en zetmethoden.
Met onze homemade chipas (ovenverse kaasbroodjes), alfajores (koekjes gevuld met dulce de leche), empanadas en andere Argentijnse lekkernijen bieden wij net dat tikkeltje extra aan de Gentse koffieliefhebbers.
Al onze producten worden met veel liefde en Argentijnse warmte bereid! Kwaliteit, gastvrijheid en betrokkenheid staan bij ons steeds voorop. Daarnaast leggen we de nadruk op lokale samenwerkingen. Zo bieden wij lokale artiesten de ruimte om hun werk tentoon te stellen. Nog een reden om langs te komen dus!

3. Koffiets

 

 

Van 2 Antwerpse jeugdvrienden naar een professionele activiteit als rooster en fietsende barista in Gent!

Bij Robin en Steven kan je terecht voor een leuke babbel rond een heerlijke koffie, Onze mobiele espressobar!

Ze zijn vertrokken van uit het idee high quality koffie te serveren waar er nood naar was!

Op dit moment voorzien ze 10(+) campussen in Gent van koffie en doen ze in de zomer talloze events en festivals.

 

4. Haddok

 

 

Gents genieten met zuiderse toets.
Hou je van ongecompliceerde, verse gerechten? Een kwaliteitskoffie, geserveerd door een ervaren barista? Of een cocktail op een gezellig terras aan het water? Dan wordt Haddok jouw favoriete stek. Het vakantiegevoel krijg je er gratis bovenop.

Retour au blog