• Arnaud

    Arnaud had geen zin om na zijn studies aan de zijlijn te staan en besloot daarom actief mee te werken aan een betere planeet die bewoonbaar blijft voor de mens. Hij is er rotsvast van overtuigd dat je als individu de grootste positieve impact kan hebben door over te schakelen naar een plantaardig dieet.

  • Louis

    Louis is van oorsprong kinesist. Door zijn passies voor gezondheid, lekker eten en het klimaat, te combineren, ontstond al snel het idee om mee te werken aan een beter klimaat. Zo is hij aan dit project begonnen. 

1 van 2

ONZE VISIE

Bij Tiptoh willen we je bij elke kleine stap aanmoedigen om je voetafdruk te verkleinen. En we willen dat je weet dat je er niet alleen voor staat. Iedereen die zijn best doet, telt. We zijn er niet enkel voor vegans, maar voor iedereen.

Enthousiastelingen kunnen over onze schouders meekijken en elke stap in het proces mee volgen via onze social mediakanalen. We willen je mee aan het woord laten, om mee te denken over onze volgende stap.

De boodschap is; met Tiptoh stuur je als consument mee richting een beter klimaat. Omdat elke kleine stap telt. Of elke bus.

Onze producten

1 van 4