Wild Lab

Wild Lab

HET VERHAAL ACHTER DE BAR

Stéphanie Vandeven, oprichter van het Wild Lab in Saint-Gilles - een klein, wild, vegetarisch café, geïnspireerd door de natuur, mijn reizen, mijn waarden en mijn passie voor de Wild foodie die goed doet! Een paar jaar geleden had ik een enorme bewustwording over mijn manier van consumeren, eten en mijn eetgewoonten. Ik heb zelf een nieuwe richting in mijn leven genomen en de betekenis ervan veranderd. Wanneer je besluit je lichaam te respecteren, leef je een terugkeer naar de wortels, wat ook inhoudt dat je meer aandachtig en respectvol wordt voor de mensen en de natuur om ons heen. Het is dankzij deze veranderingen die aanzienlijk hebben bijgedragen aan mijn gezondheid, mijn levensstijl en mijn algeheel welzijn dat mijn project is ontstaan. Met dit project wilde ik een gezondere en verantwoordelijke levensstijl delen, mindfulness en duurzaamheid, evenals een over het algemeen ethische levensstijl. Het was een beetje HET project om de consumptiegewoonten te veranderen (omdat er nog niet veel was toen ik Wild Lab begon). Het bieden van een meer menselijke en verantwoorde winkelervaring (en respectvol tegenover de planeet). Onderwerpen die me boeien en waarden die ik wil delen.

WIE STAAT ER ACHTER DE BAR:

Vol energie, creativiteit en projecten!! Ik hou ervan om mijn gezonde levensstijl en mijn positiviteit te delen met de mensen om me heen! Ik hou van lekker eten. Ik heb de behoefte om dingen te doen die mij aan het hart liggen, voor mezelf maar ook voor anderen. Voor mij is voedsel een manier om goed te doen om me heen 😍 een manier om mezelf uit te drukken en mensen te educeren, geesten te openen en mijn GOEDE VIBES te delen.

SAPPIGE ANEKDOTE(S):

Onze grootste spijt: toen Stromae onze café binnenkwam om te komen brunchen en we hem moesten vertellen dat er geen plaats meer was... (mensen zouden hem graag aan hun tafel hebben uitgenodigd 😅)

DE NIET TE MISSEN:

Een cappuccino met Tiptoh + onze Wild Pancakes of onze Grilled cheese!!!

WAAROM MET TIPTOH?

Louis... vooral!! En het feit dat we onszelf kunnen verwennen met een goede latte terwijl we goed doen voor onszelf en voor de planeet <3

Website

Instagram

Rue Antoine Bréart 44a, 1060 Sint-Gillis, België

Terug naar blog