Huset

Huset

HET VERHAAL ACHTER DE BAR
Bij Huset zit je in de woonkamer van het ouderlijk huis van Evelien. Na haar studie begon ze samen met haar broer een kunstgalerij, die echter al snel uitgroeide tot een gezellig koffiehuis. Huset speelt een centrale rol in het verbinden van de familie en wellicht zal Evelien ooit de fakkel doorgeven aan een van haar kinderen. Alles wat je hier eet, is huisgemaakt.
WIE STAAT ER ACHTER DE BAR:

Evelien staat vast achter de bar, samen met haar twee collega's Saartje en Ciara. Zij vormen de drie musketiers van Huize Roels.

SAPPIGE ANEKDOTE(S):

Huset wordt graag gebruikt als decor. We hebben al fotoshoots gehad met artiesten zoals Gabriel Rios. Opvallend genoeg filmen ook influencers zichzelf wel eens op ons toilet, waarvan wij dan beelden doorgestuurd krijgen via klanten. Laten we zeggen dat ons interieur tot de verbeelding spreekt. Huset is ook te zien in het tweede seizoen van "The Missing" van de BBC, dat nu op Netflix staat. Ze hebben Huset een paar weken volledig overgenomen voor de opnames van de serie. We waren dus al eens een echte filmset, wat indrukwekkend was.

DE NIET TE MISSEN:

In Gent staan onze scones en worteltaart bekend als hemels. Ze moeten absoluut geproefd worden, samen met een Tiptoh cappuccino.

WAAROM MET TIPTOH?

Ik vind het verhaal van Tiptoh heel mooi en wil het graag een plek geven in mijn bar. Los van het verhaal is het product ook lekker en makkelijk opschuimbaar, wat voor mij belangrijk is.

Website
Instagram
Hoogstraat 49, Gent, Belgium
Terug naar blog