Plant a pizza

Plant a pizza

HET VERHAAL ACHTER DE BAR

Wat is er meer samenbindend dan een pizza als het gaat om uit eten gaan met vrienden, familie of een date? We vonden dat er een echt gebrek was aan veganistische aanbiedingen met pizza's, dus bedachten we recepten om traditionele Napolitaanse pizza's te maken die net zo goed bij iedereen passen als een conventionele pizzeria.

WIE STAAT ER ACHTER DE BAR:

Victor Ramos, de in Chili geboren Belgische chef-kok, staat altijd klaar om nieuwe recepten te creëren om de smaakpapillen van onze klanten te verrukken. Als muziekliefhebber sinds zijn kindertijd componeert hij in de keuken net zoals hij dat doet in zijn kleine homestudio en draait hij het deeg net zoals hij vroeger de draaitafels draaide.

SAPPIGE ANEKDOTE(S):

We hebben ooit een klant gehad die, toen ze haar afhaalpizza kwam bestellen, meerdere keren vroeg of de pizza's veganistisch waren... en wij stelden haar natuurlijk gerust. 5 minuten nadat ze wegging met haar pizza kwam ze woedend terug en vroeg ons waarom er kip op haar pizza zat... het was geen kip maar een mock chicken gemaakt van gestructureerd soja-eiwit. Dit is iets wat ons regelmatig overkomt, dat klanten tijdens een maaltijd ontdekken dat we 100% veganistisch zijn, en ze zijn altijd blij en aangenaam verrast.

DE NIET TE MISSEN:

We hebben een Dame Blanche om voor te sterven!

WAAROM MET TIPTOH?

We proberen zoveel mogelijk te werken met lokale producenten/bedrijven zonder tussenpersonen, dus Tiptoh past perfect in deze categorie.

Website

Instagram

Geldmunt 49 Gent, Belgium

Terug naar blog