Mundi

Mundi

HET VERHAAL ACHTER DE BAR

In 2013 ontdekten Tom en Isabelle, de twee oprichters van Caffe Mundi, hun passie voor specialty coffee tijdens een reis naar Lyon. Terug in België besloten ze om een microbranderij te openen, vergezeld van een specialty espressobar onder de naam Caffe Mundi. Sindsdien zijn er al 10 jaar verstreken waarin we met zorg en toewijding de lekkerste koffie serveren. We selecteren onze bonen nauwkeurig en branden ze in eigen huis om de hoogste kwaliteit te garanderen. Op deze manier kunnen we onze liefde voor koffie delen met onze gewaardeerde klanten.

WIE STAAT ER ACHTER DE BAR:

Tom en Isabelle hebben inmiddels de leiding overgedragen aan een team van 5 fantastische barista's: Sarah, Robbe, Charlotte, Jorien en Hannah. Met veel passie bereiden zij dagelijks de lekkerste koffie voor onze klanten. Of het nu gaat om klanten adviseren, prachtige latte art maken of iedereen met een glimlach bedienen, ze zijn er allemaal bedreven in!

SAPPIGE ANEKDOTE(S):

Lady Gaga heeft al eens plaatsgenomen op ons terras!

DE NIET TE MISSEN:

Geniet van een heerlijke filterkoffie of ontdek onze koffie van de maand, perfect als espresso of americano.

WAAROM MET TIPTOH?

Het verhaal achter de melk, de lokale productie, de unieke smaak en de prachtige resultaten van onze latteart hebben ons echt overtuigd!

Website

Instagram

Oude beurs 24, 2000 Antwerpen, België

Terug naar blog