Lotje Bakt

Lotje Bakt

HET VERHAAL ACHTER DE BAR

Lotje is uit plezier begonnen met het maken van taarten als bijberoep. Langzaamaan kon ze niet meer bijhouden met de bestellingen. Dus stond ze voor het dilemma: verder gaan als lerares of beginnen met haar eigen onderneming.

Toen kwam ze een pand tegen dat later Lotjebakt zou worden en ze was er meteen weg van. Ze besloot halsoverkop om toch haar passie voor patisserie en het ontvangen van mensen te volgen.

WIE STAAT ER ACHTER DE BAR:

Lotje, ook bekend als Lieselot, is 28 jaar oud en een trotse Aalstenaar uit een grote familie. Vorig jaar verkleedde ze zich op carnaval als het logo van Aalst, een grote driehoek. Naast bakken, gaat ze op vrijdag graan ene gaan drinken, houdt ze ervan om buiten te zijn, een hapje te eten in de nieuwe hotspots (van Aalst) en aan sport te doen. Daarnaast geniet ze van zingen met haar drie zussen in de woonkamer.

SAPPIGE ANEKDOTE(S):

Omdat Lotje zonder al te veel nadenken besloot halsoverkop voor Lotjebakt te gaan, moest ze ook op het laatste moment een volledig financieel plan opstellen. Na enkele heen en weer uitwisselingen met de bank is het haar toch gelukt om de lening voor haar droom te verkrijgen.

DE NIET TE MISSEN:

Absolute aanraders zijn de cheesecake en de lemon bar, die het meest in trek zijn.

WAAROM MET TIPTOH?

Kort en bondig: Lokaal, vegan en lekker!

Website

Instagram

Molenstraat 21, 9300, Aalst

Terug naar blog