Knol&Kool

Knol&Kool

HET VERHAAL ACHTER DE BAR

Het idee achter de vegan supermarkt ontstond omdat Stijn het winkelen voor veganistisch eten makkelijker wilde maken, vooral voor mensen die net vegan zijn geworden. Hij wist uit eigen ervaring dat het ontmoedigend kan zijn om als beginner in de supermarkt de kleine lettertjes op elk product te moeten lezen. Knol&Kool wil de winkel en bistro zo toegankelijk mogelijk maken voor iedereen, niet alleen voor veganisten. Wist je dat zelf negentig procent van onze klanten niet veganistisch is?

WIE STAAT ER ACHTER DE BAR:

Stijn Sprengers, een gedreven ondernemer en kleinzoon van een slager, opende bijna tien jaar geleden zijn vegan bistro "knol&kool" in het hart van Gent. Wat begon als een commercieel idee groeide uit tot een succesverhaal, en recentelijk, bijna twee jaar geleden, breidde Stijn samen met zijn moeder Mieke Waterloos en zus Daphne hun plantaardige imperium uit naar een vegan supermarkt in Winkelgalerij Bourdon Arcade.

DE NIET TE MISSEN:

De vegan kaaskroketten en vol-au-vegan scoren heel hoog bij onze klanten!

WAAROM MET TIPTOH?

Bij Knol&Kool zijn we constant op zoek naar vegan merken om ons aanbod in de Bistro en Superet te verbreden. Tiptoh was de ideale match en toevoeging aan ons vegan drinksassortiment.

Website

Instagram

Heilige geeststraat 30,9000 GENT, België

Terug naar blog