KLIK

KLIK

HET VERHAAL ACHTER DE BAR

De naam ‘’klik’’ hebben we gekozen omdat er in koffiebars veel connecties worden gevormd. Ook staat dit voor de klik maken naar plantaardige melk, iets wat ontbrak in Dendermonde.

Klik heeft dus een dubbele betekenis.

WIE STAAT ER ACHTER DE BAR:

Clifford, ik heb een passie voor koffie, maar ook voor design en kunst. Ik werkte eerst in een fabriek waar ze autospeakers maakten, maar dat deed ik niet zo graag. Ik ben blij dat ik van mijn passie voor koffie mijn job heb kunnen maken.

SAPPIGE ANEKDOTE(S):

Dominique van Malder (mijn vroegere buurjongen) en Sam De Bruyn hebben mij geholpen met crowdfunding. De serie ‘Nonkels’ werd hier in de buurt gefilmd en af en toe kwam de cast tussendoor eens langs om een koffietje te drinken.

DE NIET TE MISSEN:

Flat white doet het altijd goed, dit is een zeer goede balans tussen koffie en melk. Een pure espresso valt ook altijd in de smaak. Vergeet zeker geen kijkje te nemen in studio Stubbs, hier staat alles wat we gebruiken in de koffiebar te koop.

WAAROM MET TIPTOH?

Ik ben al sinds het begin betrokken met de ontwikkeling van Tiptoh. In’t kort, toffe gasten, een uitdagend product en een top missie.

Website

Instagram

Bogaerdstraat 13, Dendermonde, België

Terug naar blog