Kasette koffie

Kasette koffie

HET VERHAAL ACHTER DE BAR

Kasette Koffie is een specialty koffiezaak waar muziek centraal staat. Er wordt enkel muziek gedraaid op cd en vinyl, en elke zaterdag speelt er een dj een live vinyl set. Bij Kasette wil ik dat mensen zich thuis voelen op een ongedwongen manier. Ik noem het graag een slow bar, waar je op het gemak kan genieten van koffie, muziek en gebak. Van Kasette wil ik graag een smeltpot maken die mensen ontvangt van elk spectrum in het leven. Like-minded mensen ontmoeten elkaar hier en ik heb al veel nieuwe vriendschappen zien ontstaan in de bar!

WIE STAAT ER ACHTER DE BAR:

Ik heb lang gezocht naar wat ik precies wilde doen in mijn leven, maar ik wist dat het iets met muziek te maken moest hebben. Gezien ik al meer dan de helft van mijn leven werkzaam ben in de horeca en nu al meer dan 10 jaar in de specialty coffee sector werk, leek Kasette mij de beste keuze om mijn hobby en werk te combineren.

DE NIET TE MISSEN:

De Kasette Cheesecake

WAAROM MET TIPTOH?

Ik heb al veel gelezen over de productie van haver en de manier waarop havermelk gemaakt wordt. Ik werd er niet echt gelukkig van, en ik weet dat veel mensen die geen koemelk willen (wat ook een vooruitgang is), terugvallen op havermelk. Ik hoop dat er nog meer gezondere alternatieven komen, met zo min mogelijk bewaarmiddelen of extra chemicaliën. Om mensen in de juiste richting te sturen, reken ik dan ook geen extra kosten aan voor alternatieven op melk.

Website

Instagram

Lange Koepoortstraat 22, 2000 Antwerpen, België

Terug naar blog