Greenway

Greenway



HET VERHAAL ACHTER DE BAR

Vandaag is Paul Florizoone gekend als de man achter het Belgische veggie & plant-based merk Greenway. Vroeger was Paul een doorsnee Vlaming die wel hield van een goed stukje vlees. Tot hij na zijn studies met enkele vrienden door Azië trok en noodgedwongen de vegetarische keuken moest betreden. Al snel merkte Paul dat hij vlees helemaal niet miste, omdat de veggie keuken verrassend lekker is. Toen hij terug naar België kwam, besloot Paul dan ook om zijn vleesarm dieet aan te houden. Omdat hij zo enthousiast was over de vegetarische keuken, wou hij ze aan zoveel mogelijk Belgen laten proeven: het begin van een mooi verhaal.

WIE STAAT ER ACHTER DE BAR:

Achter de bar staat Jess Pots, restaurantverantwoordelijke van het restaurant. Zijn avontuur bij Greenway begon reeds 7 jaar geleden als student. Gebeten door sport en gezondheid maakt hem de geknipte persoon om het concept verder uit te bouwen en te vertegenwoordigen. .

SAPPIGE ANEKDOTE(S):

Niet meteen sappige anekdotes voor de hand, wel algemeen kan ik zeggen dat het team van Greenway een heel hechte groep is en als het ware een familie. Meerdere keren per jaar komen we met z'n allen samen om leuke teambuildings te doen en enkele weken terug gingen we met z'n allen naar Amsterdam, om daar o.a. heel wat nieuwe vegan concepten uit te testen. Gent is een alternatieve stad, dat merk je ook aan ons team. Stuk voor stuk bestaan we uit unieke persoonlijkheden die de klanten elke dag opnieuw met een brede glimlach bedienen. Hospitality staat bij ons dan ook centraal.

DE NIET TE MISSEN:

Onze beroemde pita kebab en onze Greenway gourmet burger. Beiden zowat onze bestsellers. Ook op de festivals en tal van evenementen gaan deze producten vlotjes over de toog.

WAAROM MET TIPTOH?

Tiptoh is vernieuwend en bovendien lokaal.

Website

Instagram

Nederkouter 42, 9000 Gent, België

Terug naar blog