Goya

Goya

HET VERHAAL ACHTER DE BAR

Martin ontdekte zijn passie voor specialty coffee toen hij naar België verhuisde, 14 jaar geleden. Hij droomde van zijn eigen koffiezaak, waar mensen kunnen genieten van een goede kop koffie met Argentijnse specialiteiten. Hij startte in 2019 met zijn eigen coffee truck, maar Corona stak hier jammer genoeg een stokje voor. Samen met Keri, zijn partner, hebben ze de droom voor een eigen koffiebar waargemaakt in 2020.

WIE STAAT ER ACHTER DE BAR:

Martin is geboren en getogen in de Argentijnse stad Goya. In 2019 heeft hij de coffee truck opgestart om van zijn passie voor koffie en Argentijns gebak zijn beroep te maken.

Keri ontwikkelde een voorliefde voor Latijns-Amerika en hun eetcultuur tijdens een uitwisseling in Paraguay in 2011.

Bijna 9 jaar geleden leerden we elkaar kennen. Sindsdien is onze liefde voor Argentinië enkel gegroeid.

SAPPIGE ANEKDOTE(S):

Het is niet echt een grappige gebeurtenis, maar wel eentje die we nooit zullen vergeten! Nog voor we open gingen met de zaak in 2020 probeerden we zo veel mogelijk zelf te renoveren om de kosten zo laag mogelijk te houden. We begonnen aan het oliën van onze houten rekken en hebben zo bijna de hele zaak in brand gestoken. 's Nachts werden we opgebeld dat de brandweer voor onze deur stond. Gelukkig bleef het nog maar bij stinkende rook en was de brandweer op tijd aanwezig! Sindsdien zijn we uiteraard wel extra voorzichtig!

DE NIET TE MISSEN:

Onze huisgemaakte alfajores en empanadas!

WAAROM MET TIPTOH?

We geloven in het concept en hadden er direct een goed gevoel bij om met jullie samen te werken!

Website

Instagram

Verlorenkost 5, 9000 Gent, België

Terug naar blog