Goesting

Goesting

HET VERHAAL ACHTER DE BAR

Ik volgde eerst een opleiding informatica en begon daar ook te werken, maar uiteindelijk raakte ik mijn interesse in die sector kwijt. Dit opende de deur naar nieuwe mogelijkheden. 'Goesting' is een typisch Vlaamse term die niet altijd begrepen wordt door Nederlanders. De naam 'Goesting' staat voor het verlangen naar alles - spelletjes, wat op de kaart staat , boeken lezen, plezier hebben.

WIE STAAT ER ACHTER DE BAR:

Nancy, een sociale en betrokken Gentenaar, verwelkomt haar klanten met een glimlach en is altijd verheugd om hen te zien.

SAPPIGE ANEKDOTE(S):

Elise Crombez was aanvankelijk een vaste klant in het begin. Ik had al haar reisprogramma's gezien, maar ik herkende haar zes maanden lang niet. Ze woonde boven de bar. Tegenwoordig woont ze in New York. Ik ben haar zelfs gaan bezoeken.

Brief van de heer nekebrek, goesting is trek op een andere manier dat kan opgevat worden. Zie foto brief

DE NIET TE MISSEN:

Onze heerlijke mokka latte, onze latte macchiato (met of zonder plantaardige melk), en chocoladedranken zoals die worden geserveerd bij een chocolatier.

WAAROM MET TIPTOH?

Er is grote vraag naar plantaardige melk. Tiptoh verkleind de biologische voetafdruk doordat het juist zo lokaal is. En de lekkere smaak is de kers op de taart.

Website  
Instagram
Predikherenlei 25, 9000 Gent, België
Terug naar blog