Fika & Kanel

Fika & Kanel

HET VERHAAL ACHTER DE BAR

Fika staat in Zweden voor de koffiepauze. Ik wil graag de Scandinavische manier van koffiedrinken en beleven meer in de schijnwerpers zetten. Ons kaneelgebak was zo'n succes en de ruimte in onze zaak zo beperkt dat we hebben besloten om een tweede zaak te openen, genaamd Kanel. Hier bevindt zich ook onze bakkerij waar we ons assortiment gebak en patisserie serieus hebben uitgebreid.

WIE STAAT ER ACHTER DE BAR:

Ikzelf, Imane en Kenza zorgen ervoor dat je hartelijk wordt ontvangen. We zijn allemaal grote liefhebbers van koffie en niets geeft ons meer voldoening dan je de lekkerste koffie aan te bieden.

SAPPIGE ANEKDOTE(S):

Na een maand van COVID-maatregelen moesten we iets doen om te overleven. Daarom hebben we, net als velen, besloten om take away aan te bieden. De steun van onze vaste klanten was fantastisch. Het gevoel dat we iets doen wat voor mensen betekenis heeft, is onbeschrijfelijk.

DE NIET TE MISSEN:

Gezien alles begon met ons Scandinavische kaneelgebak, moet je dit zeker eens proberen.

WAAROM MET TIPTOH?

Wel, ik werd min of meer gedwongen (lacht). Nee, serieus, ik vond het op zich een zeer interessant product. We hadden al wel wat melkvervangers en ik wilde absoluut niet te veel vervangende producten hebben. Maar gezien de smaak en het duurzame aspect van korte ketens, geloof ik dat het een plekje verdient bij ons. Momenteel om de sojamelk te vervangen, maar misschien in de toekomst ook om de havermelk te vervangen. En ja, jonge Belgische ondernemers steunen past ook perfect in onze filosofie.

Instagram

Rue de la Paix 17, 1050 Ixelles, België et Rue Vanderkindere 497, 1180 Uccle, België

Terug naar blog