Cafe Lucien

Cafe Lucien

HET VERHAAL ACHTER DE BAR

Als leerkracht lichamelijke opvoeding, 8 jaar geleden met weinig werkzekerheid, heb ik altijd graag als student in de horeca gewerkt. Van het een kwam het ander en heb ik Cafe Lucien opgestart. Lucien is mijn bijnaam van vroeger. Bij Lucien proberen we ervoor te zorgen dat er een huiselijke sfeer is waar iedereen zich thuis voelt. Op ons heerlijke zonovergoten terras kan je komen genieten in de stad, maar in de rust zoals daarbuiten. Toplocatie :)

WIE STAAT ER ACHTER DE BAR:

Lucas, 35 jaar, maar vooral zeer gemotiveerde medewerkers waarop ik elke dag kan rekenen en die de zaak helpen groeien. Van onze chefs in de keuken, barista's die de lekkerste koffie voorzien, tot onze zaalmedewerkers die zorgen voor een hartelijke ontvangst elke dag met een glimlach :) Zij zijn veel belangrijker dan ik.

SAPPIGE ANEKDOTE(S):

Veel bekende personen komen hier graag, maar daar lopen we liever niet mee te koop :D Ze voelen zich hier op hun gemak en kunnen zich mengen tussen het publiek zonder lastiggevallen te worden :) De Kunsthumaniora aan de overkant heeft veel studenten van acteurs, artiesten, enz

DE NIET TE MISSEN:

Sinds dag één staat onze beroemde homemade Toast Kip Curry met mangochutney op de kaart. We hebben ook huisgemaakt gebak, waarvan de cheesecake waanzinnig is, zeker in combinatie met een koffie. Vanaf de middag kun je ook genieten van een cocktailtje in de zon. We zorgen ook regelmatig voor lekkere suggesties.

WAAROM MET TIPTOH?

Het enthousiasme van jullie als team en de duurzaamheid/ lokale van het product.

Instagram

Karel Oomsstraat 5 ,2018 Antwerpen ,België

Terug naar blog